OVER ONS

Maak kennis met NUAC

NUAC Accountants en Adviseurs wil graag naast u staan bij uw financiële bedrijfsvoering. Wij houden ons bezig met financiële, fiscale en juridische zaken van het MKB. Bij ons vindt u alles wat uw onderneming nodig heeft onder één dak.

Wij hebben veel ervaring in branches als de scheepvaart, gezondheidszorg, bouw en techniek, ICT, communicatie, zakelijke dienstverlening en retail. Ieder type ondernemer is welkom bij ons. Samen met u werken wij aan een gezonde bedrijfsvoering. Dat doen wij op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Waarom NUAC?

De vitamine C voor uw bedrijf

Cijfers laten zien hoe u het doet als ondernemer. Wij zijn punctueel en u heeft steeds actueel inzicht in de kosten en resultaten van uw bedrijf. In heldere en duidelijke taal leggen wij uit wat er gebeurt zodat u de juiste beslissingen kunt maken.

Wij zien de mens achter de ondernemer. Wij zijn zakelijk én empathisch. Het is onze kwaliteit dat wij aanvoelen wat u als ondernemer nodig heeft. NUAC accountants en Adviseurs bestaat uit een klein betrokken team, maar wij bieden de kennis van een groot kantoor. Wij dragen graag de vitaminen aan die uw bedrijf laat groeien en bloeien.

‘U runt de tent en wij leveren de vitamines. Zo blijft uw zaak gezond.’

Kees Havelaar

Eigenaar

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Kees HavelaarAccountant / Adviseur

Naomi IppelAdministratief medewerkster

Jan van der LindenAssistent Accountant

LexToezicht houder